söndag 25 maj 2014

Ställ dig i hörnet

I vårt hus hade inte Lindeman blivit vältränad. Det finns alldeles för många hörn. Dessutom hade han sprungit in i fina saker. Som de i hörnet precis innanför ytterdörren.

Det är helt underbart varje del av hallen som blir klar. Och vi kan inte hålla oss ifrån att bo in oss och ställa iordning.

Byrån kommer från en övergiven sommarstuga. Jag hade den som sängbord tills vi gav en kompis uppdraget att bygga en sänggavel med inbyggt sängbord. Vi tänkt först att hitta en lite större byrå på loppis för att kunna ha de nedre lådorna som skoställ. Ställde den här på plats tills vidare. Kan nog bli ett långt tills vidare. För den blev ju fin där!


I fönstret frodas fjolårets chiliplantor. Det är MÅNGA blommor på dem. Hoppas det blir lika många chilisar.

Sopborsten följde med mig hem från Thailand för en drös år sen i ett annat liv. Fint arbete för något som är en vardagspryl. Roligare ned vardagssysslorna då =)

Dörrstoppshunden fick Sötaste i födelsedagspresent. Självklart fick den en piercing. Kan nog bli fler. Har man väl börjat... Säger jag som har två traditionella i öronen och väldans nöjd med det. Det gjorde ju ont!

Vem ska städa hallen nu så den håller sig så här snygg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar, det gör mig jätteglad =)