fredag 25 juli 2014

Gammalt klotter

Första dagen på Bästa besöket satte vi oss i bilen från ett kokhett Lonelyfield till ett lika kokhett Vitlycke. Alltså, hällristningar är koola. De har så fin form och ett helt mysterium kring sig om vad de EGENTLIGEN föreställer. 

Som den där båten. Det kanske EGENTLIGEN är en jättestor kam. För att på den tiden var det exta viktigt att vara snygg i håret. Dagens utseendenojja kanske inte var nånting emot dåtidens. Ett enda hårstrå som låg fel kanske ledde till evig skam och disktjänst.


Tjurar kanske var det mest fancy riddjuret du kunde ha. Inte vem som helst som kan få den nötskallen att gå åt rätt håll! För att inte tala om alla aliens med stora händer som var på besök. Alla fick ett spjut med sig hem som souvenir. 

Alla dess idéer kommer jag på nu när jag sitter hemma i soffan som bara är lite jättevarm. Då när vi var där var huvudet mest fullt med jakt på skugga. Som inne i bronsåldershus. De var riktigt svala. Till och med det som hade elden igång. 

Nu är det ju så varmt så att till och med soldyrkarsvenskarna har vett att hålla sig i skuggan. Eller i vattnet. Så snart kände vi oss väldigt klara och nöjda och åkte hem till sjön istället. Harreligen vad underbart det var. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar, det gör mig jätteglad =)