tisdag 3 mars 2015

Färgbyte

Med stambyten i lägenheten så hamnade fler av Sötastes saker i huset. Och sakta men säkert sker ett färgbyte i badrummet från turkost till grått och orange. Som namnskyltarna till handdukarna. 


Och det blev samma stil ute i grovköket på tvättsorteringen. 

Allt Made by Sötaste =)

4 kommentarer:

 1. O så piffigt med lådor för tvätt! Så hade jag velat ha det! Dock lutar det mer åt en tvättkorg till för lådor får vi inte plats med. Fast en badrumsrenovering är ju i planeringsstadiet, ska tänka på det här med smutstvätt då! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, den är himla smidig. Färdigsorterat och man har koll på när det finns tvätt nog för en full maskin =)
   Ert badrum är ju rätt stort, borde få plats med en himla massa där.

   Radera
 2. Hade inte du målat något till badrummet också eller minns jag fel? Min spontana reaktion på färgbytet var nämligen "massa jobb". Själv gillar jag att tillföra färg på specifika saker, exempelvis som era roliga lappar, just för att det ganska enkelt går att byta.

  Såg förresten monthly makers sammanställning nyss, kul att dina mössor hamnade med på top-12. Inte konstigt för du gör så härliga grejer men kul ändå tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Badrummet är vitt och grått i basen. Så där behöver inte ändras något. Men de turkosa handdukarna har bytts till gråa, matta och papperskorg ska införskaffas i orange. Och nu är namnskyltarna orange. Små förändringar som du skriver =)

   Å, vad kul med Monthly Makers! Känns kooooolt att hamna på topp tolv =)

   Radera

Tack för att du skriver en kommentar, det gör mig jätteglad =)