fredag 10 juli 2015

Inte helt utslagen, mer inslagen

Så attans skönt det är att komma hem. Det kvittar om en är borta bara några dagar eller flera månader, om borta var det bästa som fanns eller om en längtade hem. Att låsa upp sin egen ytterdörr, känna hemmalukten och packa upp all tvätt, fynd och minnen. 
Vi har varit iväg med tältet i fyra dagar. Först till Hjo där vi tältade ihop med Systerfamiljen. Vilken bra idé! Varför har vi inte gjort det tidigare? Vi har ju varit vuxna länge och kunnat.
Hjo var jättefint. Och regnigt andra dagen. Men jag och Syster var ute och sprang längs lummig Hjo-å ändå. Och vi åt rökt fisk och tittade på trähus. 
Sen följde vi med dem hem. Fortsatte att tälta. Smålandskatter attackerar tält. Inga revor tack och lov. Det blev annars mest slapp och umgås. Och en gympastund. Idag åkte vi via det gula konsumtionstemplet i Ullared. Som vanligt levererade Panduro Outlet bäst =)

Ikväll slog vi in paket. Ska nämligen på bröllop imorgon minsann! Jag gjorde en ask till en av presenterna. Sen hittade vi en annan som passade bättre. Får nog användning för min finask till nått annat. 


Kul att vika var den! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar, det gör mig jätteglad =)