torsdag 3 september 2015

Jag har inte bråttom nånstans

Det där med att flytta ihop. Efter att två har varit ett par i en viss tid så kommer frågorna. Eller till och med konstaterandet, "ni har flyttat ihop!?". För det är så självklart. Och det är mysigt att flytta ihop. Därför har vi hållt på med det i snart fyra år och tänker fortsätta ett tag till. 
Sen är det där med att flytta ihop till den enas bostad istället för att skaffa nytt gemensamt. Att jag skulle bo nån annanstans än i Lonelyfield är otänkbart, hur vrångt och odemokratiskt det än må vara. Så då har jag tänkt en del på hur vi gör mitt hus till vårt hem. En idé var att vi ska ta det rum för rum. Kanske till och med tömma det och börja om från början tillsammans. Rikigt så blir det inte i hela huset för vi har redan smygstartat både här och där. Men av nån anledning blev badrummet det första vi gjorde nytt och vårt i. Den förra färgskalan vitt-grått och turkost blev vitt-grått och orange istället. Som att sladden till lamporna byttes ut. 


Vi har även satt upp en hylla. Kan nästan tro vi är religiösa för den har Sötaste gjort i slöjden. 

Den orangea plåtburken har vi fått av min bästa vän. Har varit nått med röntgen, foto eller framkallning i...

Sen tidigare har badrummet även fått orangea mattor, handdukar och nytt duschdraperi. Men det var ett halvår sen för som sagt, vi flyttar ihop under den tiden det tar. 

4 kommentarer:

Tack för att du skriver en kommentar, det gör mig jätteglad =)