onsdag 15 juni 2016

Det går inte att vara nere med en ballong

Så Sötaste måste vara attans lycklig i sina ballongbyxor. 
Första plagget till sommaren bröllop klart! Min klänning behöver "bara" fållas. Så snart får ni se den med. 

3 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKAR den meningen som du tog som rubrik och den passar även till de vackra byxorna. Sedan tycker jag att även strumporna är sådana bli-glad-strumpor. Har liknande i olika färgställningar och dem har jag vid behov även om jag i övrigt har gått över till ullstrumpor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ullstrumpor är helt bäst. Jag använder mina främst på vintern, hur funkar de på sommaren? Vi har ulltäcke i sängen om det värmer på vintern och är svalt på sommaren.

   Radera
  2. Jag älskar nästan ullstrumporna mer på sommaren än vintern, typ aldrig svettiga fötter. Insåg det när jag hade glömt att ta med ombytesstrumpor till en dans (då i livet innan hostan) och blev helsnopen över att strumporna kändes fräscha även efter flera timmar på dansande fötter.

   Ulltäcke låter jätteintressant. Kan du inte maila mig lite mer info? Om du inte känner för att blogga om det såklart. Men jag är just nu ganska anti ull och upprörd, hade inte fattat att den svenska ullen knappt tas omhand alls utan slängs! Önskar jag hade resurser att starta en ullinsamlings-produktionskedja.

   Radera

Tack för att du skriver en kommentar, det gör mig jätteglad =)